google-site-verification=M1bUlYv7njj93eR5Ra_8BCBb8fm8Yx-HtPWzOAoUst0
top of page

HASZNOS INFORMÁCIÓK

download.png
download.png
download.png
download.png
download.png
download.png

ÁLTALÁNOS

BÉRLÉSI FELTÉTELEK

download.png
 • Használható a Promocube mobil pult kültéren is?
  A Promocube alapvetően kültéri megjelenésre lett tervezve, de természetesen beltérben is felállítható. A prémium minőségű anyagok használata és a professzionális kivitelezés bármilyen időjárási viszonyban a tökéletes megjelenést támogatja. Könnyen felszerelhető üveg panelekkel a Promocube körbe zárható, így egész évben használható. Átgondolt tervezésnek köszönhetően a Promocube egyaránt ideális RoadShow-hoz, promóciókhoz, termékbemutatókhoz, márkarendezvényekhez és kereskedelmi bemutatókhoz, kiállításokhoz. Beltéri alkalmazása esetén a Promocube elegáns kiállítási megjelenést biztosít:
 • Van a Promocube-ban raktározási lehetőség?
  A Promocube egy zárható technikai helyiséggel rendelkezik, ami kb. 180 x 80 cm. Itt található a hidraulika rendszer és minden műszaki/audi vizuális eszköz is ebben a helyiségben helyezhető el. Az összes elektromos kábel, TV/ HDMI, stb. innen fut ki és itt rejthető el a bemutató terület elől. A helyiség azonban elég nagy ahhoz, hogy például egy fogast vagy egy kis polcos szekrényt tegyünk bele.
 • Mi a Promocube alapfelszereltsége?
  Az alapfelszereltség magában foglalja magát a Promocube-ot, a kihajtható oldal panelekkel és az állítható magasságú (3,5t vonohorgos -7,5t vonoszem) szállító trailer-t .Négy oldalas tetőreklám keretrendszere, kiemelkedő vizuálitás eléréséhez, alapértelmezetten nyomtatott grafika nélkül. Minden Promocube-nak van egy kis tárolóhelyisége, amelyben a technikai felszerelés és az audio vizuális központi egysége, valamint a hidraulikus rendszer is található. A belső mennyezet LED-es fényszórókkal van ellátva. A konténer padlója robusztus, csúszásmentes alumínium rifflemezből készül.
 • Szükséges a Promocube számára elektromos ellátás a kiállítási helyszínen?
  Igen, szükség lesz egy elektromos csatlakozásra a hidraulika működtetéséhez az üzembe helyezéshez és a szétszereléshez. Általában elegendő egy 230 Voltos három érintkezős csatlakozás. Ha azonban további, nagy energiafogyasztással rendelkező eszközöket (például több kávéfőzőt) kíván üzemeltetni, akkor előfordulhat, hogy kell még rendelnie egy erősebb csatlakozást, amelyet a helyszínnek kell biztosítani (400 V / 16A / 32A). A Promocube rendelkezik minden szükséges csatlakozóval / adapterrel, tehát az összes fent említett csatlakozás használható lesz.
 • A Promocube bármilyen padlózattal választható?
  Az alumínium rifflemez bizonyult a legmegfelelőbb padlólapnak. Különösen robusztus, csúszásmentes (ami óriási előnyt jelent, ha nedves időben a Promocube-t szabadban használja), és rendkívül tartós. Ezért használjuk ezt az összes bérelhetp egységünkben. Természetesen ha Promocube-t vásárol, használhatunk egyéb padlóburkolatokat is, mint például PVC, szőnyeg, műfüves vagy laminált padló.
 • Milyen kiegészítők érhetők el az alapfelszereltségen felül?
  Minden Promocube egyedileg felszerelhető. Örömmel kivitelezzük az Ön speciális igényeit, beleértve az üvegszálas felületet, fűtést stb. Ezen felül gondoskodunk a belső kialakításról, és telepítjük a kívánt műszaki berendezéseket és a bútorokat az Ön igényei szerint. Számos projektben demonstráltuk a Promocube sokoldalúságát és rugalmasságát.Tekintse meg különböző megoldásainkat a galériánkban
 • Hogyan működik a hidraulikus rendszer a telepítés és a bontás során?
  Bérlés esetén alapvetően Önnek nem kell ezzel foglalkoznia. A hidraulikus rendszert csak a telepítés és bontás során szükséges üzemeltetni, melyet Ön helyett, képzett szakembereink végeznek el. Promocube vásárlása esetén egy teljes körű 1 napos oktatás keretében minden szükséges információt megkapnak a hidraulikus rendszerről, és a Promocube telepítésének fortélyairól.
 • Hogyan szállítható a Promocube?
  A Promocube-ot kéttengelyes tandem-utánfutón szállítjuk, amelyet egy megfelelő vontatójárműhöz rögzítünk. A speciális trailer horganyzott forgózsámolya lehetővé teszi a nagyon pontos elhelyezést még nagyon szűk kiállítási helyiségekben is. A vonófej állítható magasságú, így akár egy 3,5t vontathatóságú mikrobusszal (gömbfej csatlakozó) vagy 7,5t teherautóval (vontatószem) vontatható.
 • Milyen vontató járműre van szükségem?
  Vontató járműre NEM lesz szükség, azonban ennek költsége nem része a bérleti / eladási árainknak. A vontató jármű vontatási kapacitása 3,5 t kell legyen annak ellenére, hogy a vontatandó (Pl. Promocube - UL) tényleges tömege körülbelül 2,3 t és legalább 100-120 kg tartóterheléssel kell rendelkeznie. Néhány SUV is megfelel ezeknek a követelményeknek, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a Promocube nem szállítóeszköz. Tehát úgy kell terveznie, hogy a megfelelő szállítási mennyiséget, tételeket (bútorok, műszaki felszerelések, promóciós anyagok stb.) a vontatójárműben kell tudni szállítani. A vontatójárművet a tehermennyiség függvényében választjuk ki. Tapasztalataink szerint a legnagyobb Sprinterre/ Crafterre vagy hasonló méretű járműre van szükség. Ha nagyobb a szállítási mennyiség, akkor egy 7,5 tonnás teherautó lehet a legmegfelelőbb.
 • Milyen engedélyekre / tanusítványokra lehet szükség?
  A Promocube-t „mobil épületnek” tekintik. Építési naplóra nincs szükség, mivel a felépítmény kevesebb, mint 75 nm, csak egy emelete van, és alacsonyabb mint 6 m. Megfelelő bizonyítványokkal rendelkezünk a szélterheléshez és a súlyszámításokhoz. B1 tanúsítványok is rendelkezésre állnak a Promocube-ban használt néhány gyúlékony anyagról. Általában a városok és a önkormányzatok rendelkeznek olyan saját szabályokkal, mint például a területfoglalási engedély kérelme, amelyeket a bérlőnek / vásárlónak kötelessége az esemény előtt beszereznie / ellenőriznie.

Könnyen szállítható, személyre szabott mobil standok végtelenül variációval. A PromoCube különböző funkcióknak eleget téve praktikus megoldást nyújt rendezvények, kiállítások, átmeneti shopok kialakítására is.

bottom of page